Voor ieder chalet een passend chassis op maat

De vraag naar chalets stijgt. Particulieren zijn op zoek naar een recreatie- of mantelzorgwoning. Camping- en parkeigenaren willen investeren in de modernisering van hun aanbod. Thomassen Metaalbouw levert voor veel van deze nieuwe chalets de onderstellen of chassis. Wij kunnen grote volumes aan en leveren maatwerk. Als dat voor een vergunning nodig is, kunnen wij de chassis maken conform de Richtlijn 2013 van de Europese Unie.

Maatwerkchassis voor chalets

Voor een chalet gelden internationale standaard breedtematen. Maar daar laten wij ons bij Thomassen Metaalbouw niet door beperken. Wilt u chalets bouwen met een afwijkende maatvoering? Dan leveren wij zowel in de lengte als in de breedte maatwerkonderstellen op basis van het profiel dat het dichtst bij de gewenste afmetingen komt. Dat geldt ook voor het gewicht. Een chaletonderstel kan in de basis een gewicht dragen van 6 tot 10 ton. Moet er een zwaardere opbouw op komen, dan hebben wij nog vele mogelijkheden voor u in petto.

Conservering van chaletchassis

De chassis voor chalets bouwen wij van staal. Wij kunnen dat staal op verschillende manieren conserveren. Voor sommige delen van het chaletonderstel is behandeling onnodig. Die leveren we onbehandeld of in zwarte coating. We kunnen het staal ook tweelaags coaten of thermisch verzinken. Wilt u uw chaletonderstellen laten poedercoaten? Ook dat is bij ons mogelijk.

Alle metaalwerk voor uw chalets

Als u de chalets wilt verkopen als mobiele woningen, dan zorgen wij afhankelijk van grootte en gewicht voor de juiste as of assen en voor de juiste wielen. Ook die elementen horen bij onze expertise. Daarmee hebben uw chalets een betrouwbare basis. We bezorgen de chassis voor chalets naar iedere afleverlocatie in Nederland of Europa.

Bijpassende chassis

Chassis 2,75 meter

tot 16 meter / tot 12 ton

info en opties

Chassis 2 meter

tot 16 meter / tot 12 ton

info en opties

Chassis 3.50 / 2.75 meter standaard

tot 16 meter / tot 12 ton

info en opties

Chassis 2 meter onafhankelijk

tot 16 meter / tot 12 ton

info en opties

Vlakke frames

Tot 18 meter / Tonnage naar wens

info en opties