Onze werkwijze in vier stappen

Bij Thomassen Metaalbouw werken we graag overzichtelijk en efficiënt. Onze werkwijze van idee tot en met levering bestaat uit vier stappen: voorgesprek, ontwerp, realisatie en transport.

Voorgesprek

U produceert chalets, stacaravans, tiny houses, floating houses of andere mobiele woningen of prefabwoningen. Wat u ook bouwt, het heeft altijd een solide basis nodig. Die onderstellen, chassis of frames maken wij voor u uit hoogwaardig constructiestaal. Onze samenwerking begint altijd met een voorgesprek. Of het nu om één chassis gaat of om een groot volume aan chassis, wij bespreken uw wensen graag bij een lekker kopje koffie. U zult dan merken dat wij graag in oplossingen denken. Dankzij onze ruime ervaring en onze vakkundigheid kunnen we misschien ideeën aanreiken waar u enorm mee geholpen bent. De werkwijze van Thomassen Metaalbouw is erop gericht u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij leveren graag maatwerk.

Ontwerp

Tijdens het voorgesprek hebben wij uw wensen nauwkeurig opgeschreven. Die verwerken wij eventueel in een 3D-model van uw chassis. Zo ziet u meteen wat u van ons kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kunt u dan nog altijd wijzigingen aanbrengen in het model van uw onderstel. Samen met u spreken we een levertijd af.

Realisatie

U hebt de tekening goedgekeurd en wij zijn er zeker van dat wij al uw wensen hebben verwerkt. Dan begint de productie van uw chassis. Dat gebeurt in onze eigen productiehal in Veenendaal. Die hebben wij zo ingericht dat wij zeer efficiënt kunnen werken en daardoor relatief korte levertijden kunnen garanderen.

Transport

Wanneer uw order gereed is, moeten de onderstellen worden vervoerd naar waar u ze hebben wilt. Dat transport kan afhankelijk van de maatvoering van de chassis wat voeten in de aarde hebben. Daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. Wij willen u ook daarin zoveel mogelijk ontlasten. Thomassen Metaalbouw werkt nauw samen met transporteurs die veel ervaring hebben met het vervoer van soms grote aantallen onderstellen over de weg. Het slotstuk van onze werkwijze is de deskundige plaatsing van de chassis of onderstellen. Met onze werkwijze hopen wij niet alleen een solide basis te leggen onder uw chalets, stacaravans, mantelzorgwoningen, tiny houses etc., maar ook onder de relatie tussen u als klant en ons als leverancier.