chassis woonwagens

De woonwagen als bijzondere woonvorm krijgt steeds meer de uitstraling van een complete woning. Voor de particuliere markt, voor corporaties en gemeenten worden hypermoderne woonwagens ontworpen en gebouwd. Thomassen Metaalbouw levert voor deze bijzondere woonvorm een solide basis met kwalitatief hoogwaardige onderstellen. Dat geldt ook voor de assen en de wielen, hoewel die steeds meer een symbolische waarde krijgen.

Chassis voor woonwagens: één meter boven het maaiveld

De chassis die Thomassen Metaalbouw voor woonwagens bouwt, voldoen aan alle eisen qua belastbaarheid. De moderne woonwagen krijgt steeds meer de uitstraling van een complete woning. Opgetrokken in houtskeletbouw en vaak thermisch geïsoleerd, komen moderne woonwagens heel dicht bij de eisen die we aan gewone woningen stellen. Voor de beleving van de bewoners is het belangrijk dat zij op één meter boven het maaiveld wonen. De onderstellen voor woonwagens die wij in onze productiehal bouwen, laten zich prima plaatsen op een fundament van houten of betonnen bielzen. De bewoners hebben het gevoel dat zij in een authentieke woonwagen wonen, mét alle luxe van een gewoon huis, rustend op één van onze chassis.

Chassis voor woonwagens: met of zonder assen en wielen

Een woonwagen moet volgens het bouwbesluit altijd verplaatsbaar zijn. Daarom leveren wij de onderstellen voor woonwagens standaard inclusief assen en wielen. Omdat die verplaatsbaarheid bij de gemiddelde woonvolumes ook kan worden gerealiseerd met gebruikmaking van diepladers, kranen en gespecialiseerde transportbedrijven, heeft het gebruik van assen en wielen tegenwoordig vooral een symbolische waarde. In overleg kunnen wij daarom altijd de chassis voor woonwagens leveren zónder assen en wielen. Voor welke optie u ook gaat, onze levertijden zijn relatief kort.

Chassis goed geconserveerd

Thomassen Metaalbouw maakt meer dan alleen de chassis voor woonwagens. Wij conserveren ze ook goed. Standaard leveren we de onderstellen af in een zwarte coating. Maar als u dat wilt, kunnen we ze ook tweelaags coaten, poedercoaten of zelfs thermisch laten verzinken. Afhankelijk natuurlijk van de wensen van de toekomstige bewoners.

Bijpassende chassis

VRO 3,5 / 2,0 meter

tot 18 meter / tot 12 ton

info en opties