Hoogwaardige chassis voor mantelzorgwoningen

De vraag aan mantelzorgwoningen groeit. Ouders gaan op het erf of in de achtertuin van de volwassen kinderen wonen om van hen snel de nodige mantelzorg te kunnen ontvangen. Thomassen Metaalbouw produceert hoogwaardige chassis of onderstellen voor deze mantelzorgwoningen. Chassis die nagenoeg onverwoestbaar zijn.

Chassis voor mantelzorgwoningen

Of de eindklant een mantelzorgwoning wil plaatsen als mobiele woning of als permanente woning, Thomassen Metaalbouw maakt het chassis op maat. We produceren de onderstellen ook volgens bouwbesluit. De ene mantelzorgwoning zal kleiner zijn dan de ander. Voor het onderstel van de mantelzorgwoning maakt dat niet uit. Wij zorgen voor maatwerk in lengte, breedte en draagvermogen. Wordt de mantelzorgwoning als mobiele woning geplaatst, dan leveren wij ook altijd de passende assen en de wielen. Daarvoor maken we een nauwgezette berekening van de draagkracht die de assen en wielen moeten bieden. Is het voor een vergunning nodig om het chassis voor een mantelzorgwoning op te leveren conform de Richtlijn 2013 van de Europese Unie, dan kunnen wij dat voor u realiseren.

Wij maken de chassis die nodig zijn

Dé ideale mantelzorgwoning is voor iedereen verschillend. Deze woning is altijd een mix van functionaliteit en comfort. Hoe die mix ook uitvalt, wat de inhoud van de woning ook is, Thomassen Metaalbouw maakt het onderstel dat daarvoor nodig is. Wij zorgen voor een solide afwerking en conservering. Standaard leveren wij onze onderstellen op in zwarte coating. Het is ook mogelijk om ze tweelaags te laten coaten, om ze thermisch te laten verzinken of te laten poedercoaten. Of het nu om grote of om kleine volumes gaat, Thomassen Metaalbouw levert de onderstellen van de mantelzorgwoningen relatief snel. Is uw order gereed, dan kunnen wij de chassis afleveren waar u dat wenst in Nederland of Europa.

Bijpassende chassis

Vlakke frames

Tot 18 meter / Tonnage naar wens

info en opties

VRO 3,5 / 2,0 meter

tot 18 meter / tot 12 ton

info en opties

Chassis 3.50 / 2.75 meter standaard

tot 16 meter / tot 12 ton

info en opties