Moderne stacaravans vragen om betrouwbare chassis

Ooit was een stacaravan een rechthoekige aluminium doos. Die tijd is voorbij. De opbouw is degelijker en zwaarder geworden om de gebruikers meer comfort te kunnen bieden. Dat doet ook wat met de eisen die aan het onderstel of chassis van een moderne stacaravan worden gesteld. Thomassen Metaalbouw is daarin meegegaan. Wij leveren de chassis die passen bij de stacaravans die u gaat maken. In grote volumes als dat wenselijk is.

Chassis voor stacaravans

Natuurlijk kunt u bij ons de chassis voor stacaravans krijgen in de traditionele maatvoering. Maar wanneer u stacaravans gaat maken met een afwijkende lengte of breedte, kunt u zonder meer met Thomassen Metaalbouw zaken doen. Wij leveren maatwerk, óók als het gaat om de onderstellen van stacaravans.

Het voordeel van een aluminium opbouw is het lichte gewicht. Nu de meeste stacaravans in houtskeletbouw worden gemaakt en het netto gewicht daarmee hoger uitvalt, zorgen wij voor chassis die ook qua gewicht een betrouwbare basis bieden voor de moderne stacaravans. Als u voor de vergunning een onderstel nodig hebt dat gemaakt is conform de Richtlijn 2013 van de Europese Unie, bouwen wij die voor u.

Afwerking en conservering

Als bouwer wilt u mooie stacaravans afleveren bij uw eindklant. Als die mooie stacaravans rusten op een onderstel van Thomassen Metaalbouw, dan weet u dat uw producten staan als een huis. Dat het gebruikte staal van goede kwaliteit is. Dat de lassen hoogwaardig zijn. Dat de conservering prima is geregeld. Wij leveren de chassis op in zwarte coating. Het is ook een optie om de onderstellen tweelaags te coaten, thermisch te verzinken of te poedercoaten. Bij Thomassen Metaalbouw zijn wij bijna vergeten wat het is om ‘nee’ te zeggen.

Meer dan chassis voor stacaravans

Wij maken mooie dingen met staal. Maar wij doen meer. We monteren assen die passen bij het gewicht van de stacaravan. Aan de assen monteren we de juiste velgen en banden. Nieuw of gebruikt. Kwaliteit is onze kernwaarde. Maatwerk is onze meerwaarde. Wij bezorgen de door ons gemaakte onderstellen overal in Nederland of in Europa.

Bijpassende chassis

Chassis 2 meter

tot 16 meter / tot 12 ton

info en opties

Chassis 2,75 meter

tot 16 meter / tot 12 ton

info en opties

Chassis 3.50 / 2.75 meter standaard

tot 16 meter / tot 12 ton

info en opties

Vlakke frames

Tot 18 meter / Tonnage naar wens

info en opties