Een vlak frame, de stevige basis onder elke flexwoning

De vraag naar flexwoningen neemt alleen maar toe. Ze vormen een gewilde oplossing voor gemeenten die alleen een tijdelijke vergunning voor woningbouw af kunnen geven. En voor projectontwikkelaars die proactief willen inspringen op de actuele situatie. En natuurlijk voor onze klanten: de aannemers die de flexwoningen gaan bouwen. De stalen vlakke frames van Thomassen Metaalbouw vormen een solide basis voor deze vernieuwende bouw

Frames, ook in serie

Elke flexwoning van prefab houtbouw staat stevig op een solide vlak frame van Thomassen Metaalbouw. Daarmee zijn wij dé partner voor aannemers en houtbouwers. We bouwen tientallen tot honderden frames in serie, maar we leveren ook dat enkele frame voor die ene flexwoning op de vrijgekomen kavel. Maatwerk is bij ons regel, geen uitzondering.

Vlakke frames, ook stapelbaar

De vlakke frames voor flexwoningen maken we in verschillende zwaartes en afmetingen. Verzinkt of in natlak. Krijgt de flexwoning meerdere lagen, dan kunnen we de vlakke frames stapelbaar en koppelbaar maken. Bij Thomassen Metaalbouw zit produceren voor woningbouw in het DNA. Wij hebben de expertise en de capaciteit. We leveren wat wij beloven in circa vier weken.

Vervoer geregeld

We zorgen ervoor dat de frames voor flexwoningen op de bouwplaats komen. Ook de hijsvoorzieningen kunnen wij leveren. Daarmee zijn onze vlakke frames voor prefab houtbouwwoningen een totaaloplossing voor elke aannemer die in opdracht van een gemeente of projectontwikkelaar flexwoningen bouwt en daarvoor een solide fundering zoekt.

Frames, gefundeerd succes

Thomassen Metaalbouw levert door heel Europa de vlakke frames voor de flexwoningen. Maar ook andere staalconstructies voor een bordes, een trap een aanbouwportaal, een balustrade of alle andere extra’s aan de flexwoning. Ook voor dakconstructies en spanten is Thomassen Metaalbouw de aangewezen partner. Met ons wordt flexibel bouwen een gefundeerd succes voor elke tijdelijke oplossing.