Ook de accessoires van Thomassen Metaalwerk zijn vaak maatwerk

Het pakket accessoires dat Thomassen Metaalbouw levert, is veelzijdig. Denk aan de assen en wielen die passen bij de chassis en frames voor chalets, stacaravans, mantelzorgwoningen, tiny houses etc. Maar ook aan een metalen trapje, een metalen hekwerk of het metalen frame voor een buitenafscheiding. Ook daarin leveren we graag maatwerk, afgestemd op de wensen van de klant. Als het om accessoires gaat, zijn wij breed georiënteerd en bijzonder vindingrijk.

Assen en wielen

Tot de accessoires van Thomassen Metaalbouw rekenen wij ook de assen en wielen die wij aan een chassis monteren voor bijvoorbeeld een stacaravan, chalet of mantelzorgwoning. Die moeten berekend zijn op een bepaalde belasting. Assen en wielen zijn voor ons geen sluitstuk van de opdracht. Ze moeten perfect passen bij het opbouwgewicht en het gebruik van de woning.

Een voorbeeld: als het gaat om een mobiel strandhuisje leggen we echte terreinbanden om de velgen heen. Ze bewijzen hun nut zodra het strandhuisje door het mulle zand naar zijn seizoensplek wordt getrokken. Voor andere toepassingen gebruiken wij bijvoorbeeld vliegtuigbanden: zij hebben een groot draagvermogen. Eenzelfde soort overweging maken wij ook bij het gebruik van assen. Wij maken die zelf in de sterkte die nodig is.

Nieuw en gebruikt

Assen, astappen en wielen. U kunt ze ook gewoon los bij ons bestellen. In allerlei zwaartes. In kleine en grote volumes. Nieuw maar ook gebruikt. De velgen en lagers die we gebruiken bij de nieuw te bouwen chassis zijn altijd nieuw. De buitenbanden hoeven niet nieuw te zijn. Daar kijken we vooral naar de functionaliteit. Wij leveren producten die volledig beantwoorden aan het beoogde gebruik.

Metaalwerk

Als chaletbouwer geniet u ervan om mooie dingen te maken in houtskeletbouw. Wij vinden het een uitdaging om de mogelijkheden van staal optimaal te benutten. In die zin kunnen wij u ook van dienst zijn in de productie van allerlei metaalwerk dat een chalet, stacaravan, tiny house of mantelzorgwoning af maakt. Denk aan een toegangstrapje al dan niet met leuningwerk, balustrades rond de veranda of palen voor de veranda. Wij leveren deze accessoires als maatwerk bij uw chassis of frames. Waar dat nodig is zullen wij de producten thermisch verzinken en/of poedercoaten als conservering. U kunt ze gelijk verwerken in uw chalets, stacaravans, tiny houses, strandhuisjes of mantelzorgwoningen.