Volwaardige chassis voor tiny houses

Thomassen Metaalbouw maakt ook chassis voor de zeer gewilde tiny houses. Deze kleine woningen bieden permanent of recreatief onderdak aan mensen die minimalistisch willen leven. Eenvoudig en met zo min mogelijk spullen. Ons productieproces voor deze chassis is evenwel niet minimalistisch. Zij voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen als al onze andere onderstellen.

Chassis voor tiny houses

Voor tiny houses zullen we niet de langste en breedste onderstellen hoeven te bouwen. Maar ook voor deze chassis geldt dat wij in maatwerk denken. We maken deze onderstellen met of zonder assen en wielen. Als mobiele woning of als permanente prefabwoning. We werken met constructiestaal dat zijn waarde heeft bewezen en praktisch onverwoestbaar is.

Verschillende maatvoeringen

De chassis voor de tiny houses bouwen we in de maatvoering die u wilt. Op basis van het opbouwvolume berekenen wij de sterkte en draagvermogen van een onderstel. Is het voor de vergunning wenselijk om het onderstel voor het tiny house te bouwen volgens de eisen van de Richtlijn 2013 van de Europese Unie, dan realiseren wij dat graag voor u.

Dezelfde kwaliteitseisen

Een chassis voor een tiny house heeft een andere belasting dan het onderstel voor een compleet chalet. Toch gebruiken wij ook voor alle onderstellen dezelfde kwaliteitseisen, óók als het gaat om de conservering van het staal. Kiest u voor thermisch verzinken als meest duurzame oplossing? Wij kunnen dat voor u realiseren. Mag het ietsje minder zijn, dan conserveren wij onze chassis ook met zwarte coating, met een tweelaagse coating of met een poedercoating. Vraag gerust naar alle conserveringsmogelijkheden en de voordelen die ze bieden. Wij richten ons bij de bouw van de onderstellen voor tiny houses zoveel mogelijk naar uw wensen.

Bijpassende chassis

Chassis 2 meter

tot 16 meter / tot 12 ton

info en opties

Chassis 2,75 meter

tot 16 meter / tot 12 ton

info en opties

Vlakke frames

Tot 18 meter / Tonnage naar wens

info en opties