Thomassen Metaalbouw: no-nonsense in chassis en framebouw

Sinds 1975 bouwt Thomassen Metaalbouw aan een nog steeds groeiend aantal tevreden klanten. Onze klanten zijn de bouwers van mobiele woningen. Maar ook opdrachten om onderstellen of chassis te bouwen voor prefabwoningen nemen wij graag aan. In beide gevallen laten we de klant profiteren van onze kennis en ervaring. Met een no-nonsense-instelling leveren we wat gevraagd wordt.

Thomassen Metaalbouw: warm van staal

Hoe kun je nu warm worden van een product als staal? Houtbouwers vinden dat vaak onbegrijpelijk. Voor ons is staal het prachtigste materiaal dat er is. We kunnen het onze wil opleggen door profielen te maken in allerlei maatvoeringen en vormen. Wilt u een mobiele woning met een afwijkende erker? Wij zorgen ervoor dat het onderstel of chassis daar helemaal op aangepast wordt. Wij van Thomassen Metaalbouw verkopen niet graag ‘nee’ bij onze klanten. Daar mag u ons aan houden.

Grote volumes én maatwerk

In onze bedrijfshal aan de Wageningselaan in Veenendaal hebben we de productielijnen zo ingericht dat we snel kunnen schakelen. Op deze manier is het mogelijk om in afzienbare tijd grote volumes te leveren. En toch maatwerk? Absoluut. Wij houden altijd productiecapaciteit vrij om grote volumes te combineren met maatwerk. Dat is onderdeel van de no-nonsensehouding van Thomassen Metaalbouw.

Thomassen Metaalbouw: chassis en meer

In 1975 is Thomassen Metaalbouw klein begonnen. Nu zijn we een groeiend bedrijf. Die groei is ons nooit naar het hoofd gestegen. Wij zijn blij met een grote klant die in één keer grote volumes bestellen. Wij zijn óók blij met de kleine chaletbouwer die slechts enkele chassis tegelijkertijd kan bestellen. En als u zelf uw eigen mobiele woning gaat bouwen, begin dan met ons te bellen. Wij leveren het chassis dat u nodig hebt en méér. Wij laten u graag delen in onze kennis en ervaring door u gericht advies te geven over opbouw, assen, wielen en heel veel andere dingen.