Chassis voor strandhuisjes

We denken zelfs aan het mulle zand

Steeds vaker krijgen we de vraag om chassis te leveren voor strandhuisjes. Die kunnen wij in grote volumes bouwen met een relatief korte levertijd. Ook als het om de onderstellen van strandhuisjes gaat, leveren wij graag maatwerk. Als het gaat om de profielen, de assen, de wielen en om de dissel waar veel trekkracht op uitgeoefend gaat worden.

Chassis voor strandhuisjes

Ze zijn niet groot, maar voldoen wel in een recreatieve behoefte. De strandhuisjes die op steeds meer plekken aan de kust verschijnen. Krijgt u als bouwer van strandhuisjes een grote order binnen? Op ons kunt u rekenen. Wij leveren de onderstellen voor strandhuisjes in kleine en grote volumes. U kunt uw klant blij maken door op korte termijn een mooie, functionele opbouw te maken op een betrouwbaar chassis van Thomassen Metaalbouw.

Goede conservering van chassis

De chassis van strandhuisjes hebben veel te lijden onder de dagelijkse blootstelling aan zout en zand. Het constructiestaal dat wij gebruiken voor deze onderstellen is bijna onverwoestbaar. Daarbij zorgen we voor een passende conservering door de chassis thermisch te verzinken.

Meer dan chassis alleen

Als wij met u praten over de chassis van strandhuisjes, hebben we het niet alleen over de maatvoering, kwaliteit en conservering van de stalen profielen. Strandhuisjes worden aan het begin van het seizoen naar hun plaats gereden en aan het eind van het seizoen daar weer weggehaald. Door het mulle zand heen. Wij monteren assen en een dissel die daarop berekend zijn. Om de mobiliteit te vergroten, voorzien we de velgen van terreinbanden.

Bijpassende chassis

Strandhuisje

info en opties

Vlakke frames

Tot 18 meter / Tonnage naar wens

info en opties