Stalen frames voor drijvende woningen

Stabiliteit op het water

Uw projecten richten zich op de bouw van drijvende woningen. U bouwt in opdracht van particulieren en projectontwikkelaars. Thomassen Metaalbouw kan uw partner zijn in staal. Wij zijn u graag van dienst met de frames die uw opbouw verbinden aan het drijflichaam. Wij leveren kleine en grote volumes, altijd als maatwerk.

Frames voor drijvende woningen

Thomassen Metaalbouw werkt graag samen met toekomstgerichte bouwers die de ruimte van het water willen benutten voor woningen. Wij maken stalen frames als basis voor grote, luxueuze drijvende woningen, maar ook voor tiny floating homes. Onze producten voldoen aan alle wettelijke vereisten. Wij bezorgen overal in ons waterrijke land en zelfs in heel Europa.

Frames als perfecte verbinding

Wanneer u voor de drijvende woning houtskeletbouw toepast, laat die zich makkelijk combineren met de stalen frames van Thomassen Metaalbouw als verbinding met het drijflichaam. Gebruikt u als bouwmethode staalframebouw, een warmgewalste staalconstructie of zelfs prefab-beton, ook dan kunnen wij met onze frames van betekenis zijn. Zij vormen de perfecte verbinding met een drijvende betonbak of een drijflichaam bestaande uit schuimlichamen afgedekt met beton, kunststof of staal.

Thuis in staal

Bent u als bouwer thuis op het water? Thomassen Metaalbouw is thuis in staal. Het is het perfecte materiaal om grote en kleine drijvende woningen op een betrouwbare manier te verbinden aan de drijflichamen. Met onze frames borgen wij een deel van de stabiliteit op het water. Wij kunnen op relatief korte termijn grote volumes leveren. De frames conserveren we op een manier die past bij het gebruik.

Meer dan frames

Thomassen Metaalbouw levert behalve de frames ook al het metaalwerk dat hoort bij een goede afwerking van de drijvende woningen. Maakt u gebruik van een ouderwetse loopplank? Wij kunnen die leveren in staal. Heeft het drijvende huis een prachtig terras aan de rand van het water? Wij zorgen voor prachtige hekwerken in poedercoating, goed voor de veiligheid van bewoners en bezoekers.

Bijpassende chassis

Vlakke frames

Tot 18 meter / Tonnage naar wens

info en opties